Petten aan Zee

Klant:
Petten aan Zee
Project:
Energy & Health Campus
Locatie & datum:
2018
Toepassing :
Stedelijk ontwikkeling en duurzame energie

Doelogroep :

Politici, omwonenden en investeerders

Vraagstuk:

Gemeente Schagen, het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en de Stichtingen ECN en PALLAS gaan volop inzetten op een gebiedsontwikkeling in de regio Petten, met als speerpunten duurzame energie en gezondheid.

De partijen zijn op zoek naar investeerders maar moesten tevens bewoners en politici informeren. Doel was om inzicht te geven in de huidige bedrijvigheid, en in de ontwikkelingsmogelijkheden.

Oplossing:

ROVR is vroeg in het proces ingezet om zowel bewoners tijdig te betrekken als investeerders enthousiast te maken. Op basis van mapdata is eerst het betreffende gebied omgezet naar een 3D omgeving. Vervolgens zijn de te bouwen objecten ingeladen en voorzien van aanvullende informatie met tekst & foto’s.

Er is gekozen voor een 360 video presentatie met voice-over waardoor er veel achtergrond informatie verstrekt is. De 360 video werd zowel tijdens individuele presentaties als bijeenkomsten aan groepen getoond.
Faseringskaart Weteringschans – Fase 1

Resultaat:

De presentatie geeft in 8 minuten een compleet beeld van de huidige situatie en ambitie van het gebied. Een combinatie van 3D, foto’s, tekst en voice-over zorgt ervoor dat de boodschap helder overkomt.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend advies.