Breng je visie tot leven

Direct aan de slag zonder technische kennis.
Importeer je 3D modellen en visualiseer je plannen razendsnel.

ROVR Editor

De kern van ROVR. Hier laad je de 3D kaart in en ga je aan het werk met de tools van ROVR zoals het plaatsen van 3D objecten of aanleggen van vegetatie.

Projecten

Als je een project start selecteer je één of meerdere 3D kaarten. Wijzigingen sla je op in één of meerdere verschillende scenario’s. Deze zijn offline beschikbaar en te delen met andere ROVR gebruikers.

Scenario’s

In een project kun je meerdere scenario’s creëren met verschillende situaties. Denk aan het visualiseren van diverse duurzame energie opties. Standaard heeft een project 1 scenario, de onbewerkte 3D kaart. Wijzigingen sla je op in scenario’s 1, 2, 3 etc.

Objecten toevoegen en importeren

ROVR bevat standaard een aantal 3D objecten die je middels een drag & drop functie op de 3D kaart kunt plaatsen. Denk aan wegen, vegetatie en straatmeubilair, Daarnaast kun je zelf GLTF bestanden importeren en plaatsen.

Ecosysteem manager

Je kunt met de editor zelf diverse typen vegetatie toevoegen maar bijvoorbeeld ook 3D modellen van een boom importeren. Selecteer een gebied en deze wordt automatisch gevuld met de door jou geselecteerde vegetatie.

Overige tools

ROVR bevat een accurate dag en nacht cyclus en weermodule. Hiermee kun je zien wat de invloed is van de zon en de mate van bewolking op je scenario’s. De meet tool gebruik je om hoogte en afstand te meten tot op 1 cm nauwkeurig.

Proces

Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw project te bespreken.

Probeer

Vraag de gratis trial aan

Download

Download ROVR en ontvang de door jou geselecteerde 3D kaart

ROVR Editor

Ga aan de slag met ROVR en creëer je eigen scenario’s

Export

Gebruik 2D, 3D en 360-content of communiceer live met VR

Features

Een overzicht van de functionaliteiten binnen ROVR.

Kaarten

ROVR Editor

Presentatie

Platform

De waarde van het ROVR platform

Probeer ROVR nu!

Zelf aan de slag met effectieve omgevingscommunicatie? Vraag vandaag de gratis trial aan!